De Community, voor het maken van de juiste keuzes
04 januari 2023 
1 min. leestijd

De Community, voor het maken van de juiste keuzes

Het kopen van een nieuwbouwhuis en het nieuwbouwproces dat je dan doorloopt is in de loop der tijd niet veel veranderd. Hooguit vergemakkelijkt en gedigitaliseerd. De afgelopen jaren zijn er heel wat nieuwbouwwoningen opgeleverd. En al deze nieuwbouwkopers hebben de avontuurlijke reis door het hele nieuwbouwproces gemaakt. En allemaal nagenoeg dezelfde reis, alleen op hun eigen manier.

Meerwerkkeuzes

Deze nieuwbouwkopers hebben namelijk allemaal hun eigen pad bewandeld en met de kennis die zij hebben opgedaan via internet of bekenden hun (meerwerk) keuzes gemaakt. Vaak zijn het de beste keuzes geweest waar ze dan jarenlang plezier van hebben. Soms zeggen ze “Achteraf gezien had ik het toch liever anders gedaan….” Achteraf is natuurlijk makkelijk praten, op dat moment maak je de juiste keuze ;-)


“Voor het maken van de juiste (meerwerk)keuzes!”


Ervaringsdeskundigen

Dan zou het toch fijn zijn als je vooraf kunt sparren met andere nieuwbouwkopers die al ervaring hebben met bepaalde zaken. Waar moet ik op letten bij het kiezen van het meerwerk, welke apparatuur is het beste voor de keuken, waar kan ik het beste een tuinontwerp laten maken, hoe richt ik mijn nieuwe huis sfeervol in, welke vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming etc. Vragen waarvan je graag het antwoord wilt weten voordat je zelf de keuze maakt.Community-app

En dat is nu net waarom de Nieuwbouw Community is opgericht. Op dit online community (Huddle) platform kun je volop inspiratie opdoen, sparren met andere kopers uit heel Nederland en gouden tips delen voor het maken van de juiste keuzes. Dat geeft rust, vertrouwen en weer een beetje zekerheid!


Nieuwbouw Community, minder stress in het nieuwbouwproces!