Gastblog vloeren | wandenexpert NORDIK.
14 maart 2023 
3 min. leestijd

Gastblog vloeren | wandenexpert NORDIK.

Als je een nieuwbouwhuis koopt, dan weet je dat er veel keuzes mogen worden gemaakt voor de inrichting en de aankleding van de woning. Een belangrijk onderdeel van de aankleding zijn de vloeren, ramen en wanden. Maar hoe maak je nu de juiste keuzes en bij welke nieuwbouw expert kun je dan het beste terecht. Wij zijn NORDIK., een jong & dynamisch bedrijf gespecialiseerd in vloerbedekking & wandbekleding. Wij vinden het erg leuk om onze passie & kennis voor interieurs bij de Nieuwbouw Community te mogen delen. In deze gastblog vertellen we je graag meer over wie wij zijn, wat we doen en waarom we het doen!

Over ons

Begonnen als een puur vloerenbedrijf is NORDIK. door de jaren heen uitgegroeid tot een specialist in allerlei soorten vloer-, raam- & wandbekleding. Dit doordat wij merkte dat onze klanten, uit het midden tot hoge segment van de markt, het erg fijn vinden als één betrouwbare partij meer voor ze kan doen dan alleen de vloer. Zo zijn wij ons stapsgewijs gaan verdiepen in verschillende aanvullende productgroepen, dit heeft geleid tot het zeer uitgebreide assortiment dat wij vandaag de dag aanbieden. Wij zijn gevestigd in Arnhem, maar hebben een landelijke dekking als het gaat om installaties en advies op locatie.

“Werkzaamheden laten uitvoeren door 1 betrouwbare partij, dat bespaart de nieuwbouwkoper een hoop stress, tijd en geld.” 

Ervaring en vakmanschap

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk en bepalend onze producten zijn voor de uitstraling van een nieuwbouwwoning. Een vloer of wand is immers het grootste en meest zichtbare deel van je huis. Dat je hiervoor de juiste keuzes wilt maken en dat de realisatie goed moet gebeuren is dan ook niet meer dan logisch. Met meer dan 15 jaar ervaring in de markt en een team van gedreven vakmensen zorgen wij er bij NORDIK. voor dat ieder project succesvol en naar wens wordt gerealiseerd.  

Wat wij het allerliefst doen

Hetgeen waar wij iedere dag mee bezig zijn is het Inspireren | Adviseren | Realiseren. Dat is wat wij het allerliefst doen en ook waar we het beste in zijn. Via onze website en sociale media zijn we continu actief om jou te voorzien van een frisse dosis inspiratie. We delen prachtige foto’s van echte interieurs met koopbare inspiratie voor alle interieurstijlen. We vinden het geweldig om te zien dat we mensen niet alleen weten te inspireren, maar deze ideeën ook om kunnen zetten in realiteit.

“Inspireren, Adviseren & Realiseren. Dat is wat wij het allerliefst doen en ook waar we het beste in zijn!”


Dit zijn de productgroepen waarvoor jij als nieuwbouwkoper bij ons terecht kunnen:

 • PVC vloeren & plinten
 • Tapijt
 • Vloerkleden en karpetten
 • Trapbekleding: Traplopers, tapijt, PVC
 • Behang
 • Wandpanelen & afwerking
 • Tegels voor: wanden, vloeren & buiten
 • Gietvloeren
 • Vloercoatings
 • Raamdecoratie
 • Interieuraccessoires
 • Installaties
 • (Doe-het-zelf) gereedschappen

  Meer weten over de voordelen, nadelen en verschillende eigenschappen van de diverse vloeren? Bekijk dan eens het kennisartikel met de uitgebreide Vloerengids van NORDIK.


 


Onze werkwijze in 3 stappen
1) Inspireren
Als je nog in de oriënterende fase bent kun je je laten inspireren door onze sociale media kanalen en inspiratiegalerij op onze website. Heb je vragen, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om je verder te laten inspireren. Diegene is meteen jouw vaste aanspreekpunt binnen ons bedrijf tijdens en na jouw nieuwbouwproject. Het begint met het in kaart brengen van al jouw wensen & behoeften. Weet je al precies waar je naar op zoek bent? Dan wordt er gekeken naar de specifieke mogelijkheden en gaan wij over tot de adviesfase.

2) Adviseren
De adviseur zal aan de hand van jullie gesprek en jouw wensen & behoeften verschillende opties belichten. Heb je specifieke vragen over verschillende producten of mogelijkheden, dan krijg je hier nu antwoord op. Nadat jullie samen tot een selectie favorieten zijn gekomen hoef je nog niet meteen de knoop door te hakken. Je kunt van alles een staaltje krijgen zodat je het ook nog eens rustig in dag- en avondlicht kunt bekijken.

3) Realiseren
Als alle product- en materiaalkeuzes zijn gemaakt is het tijd om de realisatie te bespreken. Vanzelfsprekend stemmen wij alle werkzaamheden volledig af op de bestaande bouwplanning. Zo hoef je maar met 1 iemand te overleggen en diegene ontzorgt jou tijdens de realisatie van het complete project. Uiteraard checken wij na realisatie altijd bij je hoe alles is verlopen en of je blij bent met het eindresultaat. Tevens ontvang je dan alle onderhoud- & reinigingsvoorschriften indien van toepassing op de producten. Zo kun je nog heel lang genieten van jouw droomwoning!

Tot slot

Dat was meer dan genoeg over ons ;-) Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe jouw favoriete droominterieur eruit ziet. Neem een kijkje op onze website en we zouden het erg leuk vinden als je contact met ons opneemt voor het bespreken van jouw woonwensen!

Met vriendelijke groet,
Team NORDIK.