De drijvende kracht achter de Nieuwbouw Community... Jackie!
23 januari 2024 
3 min. leestijd

De drijvende kracht achter de Nieuwbouw Community... Jackie!

De Nieuwbouw Community, het meest complete platform voor nieuwbouwkopers! Dit kennisplatform bestaat inmiddels alweer een jaar en wordt al goed gevonden door huidige én toekomstige nieuwbouwkopers. De slogan van de Nieuwbouw Community slaat de spijker op zijn kop… Minder stress in het nieuwbouwproces! Want daar is dit platform voor bedoeld. Maar wat biedt het platform eigenlijk, wie is de initiatiefnemer, waarom is het opgericht, wat kun je er vinden en waarom is het zo uniek? In deze blog geef ik je antwoord op al deze vragen en stel ik mij graag aan je voor… Welkom bij de Nieuwbouw Community, mijn naam is Jackie!

Wie is Jackie?

Mijn naam is Jackie, initiatiefnemer en drijvende kracht achter de Nieuwbouw Community. Al meer dan 25 jaar vastgoedervaring en door diverse functies bij gerenommeerde bedrijven kennis opgedaan over nieuwbouw in het algemeen en de klantreis door het avontuurlijke nieuwbouwproces. Mijn creativiteit kan ik kwijt in het fotograferen van nieuwbouwprojecten, het schrijven van diverse soorten content en het creëren van handige tools die onmisbaar zijn tijdens het nieuwbouwproces. Mijn liefde voor nieuwbouw en de verhalen van nieuwbouwkopers hebben geleid tot de oprichting van de Nieuwbouw Community. Hier kan ik echt alles in kwijt wat ik het liefste doe…. Mijn kennis delen, kopers helpen en achter de schermen allerhande zaken regelen. Want ik ben en blijf een echte nieuwbouw manager!


Nieuwbouw Community, minder stress in het nieuwbouwproces!


Het ontstaan van de Nieuwbouw Community

De Nieuwbouw Community is een kennisplatform speciaal voor nieuwbouwkopers. Als je nog nooit eerder nieuwbouw hebt gekocht, dan kan het nieuwbouwproces soms best spannend en overweldigend zijn. Dat is de ervaring en de input die ik regelmatig krijg van nieuwbouwkopers die telkens tegen dezelfde zaken aanlopen. Zonde van alle extra inspanningen en onnodige stress, dat kan echt anders…! Want als je weet hoe het werkt, dan verloopt het allemaal een stuk relaxter. Nieuwbouwkopers wegwijs maken en praktische handvatten bieden voor een relaxt nieuwbouwproces werd mijn missie. Onder het motto ‘Minder stress in het nieuwbouwproces!’ heb ik toen het nieuwbouw platform de Nieuwbouw Community opgericht.

Wat biedt de Nieuwbouw Community?

Wat kun je eigenlijk vinden bij de Nieuwbouw Community? Naast een uitgebreide kennisbank, eigen blogs, gastblogs van Nieuwbouw-Experts en fijne tools die je kunt vinden op de website, bestaat er ook nog een eigen, unieke Community-app. In deze online Community zijn kopers van een nieuwbouwwoning in een nieuwbouwproject actief die nagenoeg hetzelfde proces doorlopen. Met een superhandige app op je telefoon of desktop kun je daar met Nieuwbouw-Genoten ervaringen uitwisselen over alles wat te maken heeft met het realiseren van jouw nieuwbouwwoning. Landelijk en lokaal, 24/7, op dat moment wanneer jij het nodig hebt. Met behulp van de Nieuwbouw Community hoef jij dus als nieuwbouwkoper het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden. Dit scheelt tijd, stress en extra kosten achteraf. Het motto is niet voor niets… Nieuwbouw Community, minder stress in het nieuwbouwproces!

Het ultieme 8 stappenplan

Het is algemeen bekend dat het volgen van een stappenplan je op koers houdt tijdens de uitvoering van een project. Dat geldt zeker bij het kopen van een nieuwbouwwoning en het doorlopen van het avontuurlijke nieuwbouwproces. Speciaal hiervoor heb ik het ultieme 8 stappenplan voor nieuwbouwkopers gemaakt. Stap voor stap door het nieuwbouwproces zodat je als nieuwbouwkoper weet hoe het kopen van nieuwbouw werkt en wat je allemaal kunt verwachten. Alles gaat dan een stuk relaxter, van oriëntatie tot en met de oplevering!Onmisbare checklisten

Als je als nieuwbouwkoper dan wegwijs bent geworden in het nieuwbouwproces, dan weet je dat er flink wat acties op de planning staan. Superleuke acties weliswaar, maar het is wel fijn als je daar enig overzicht in kunt behouden. Zelf houd ik heel erg van overzicht en structuur, zeker bij langlopende en veelomvattende projecten. In de praktijk blijkt wel dat je in het nieuwbouwproces eigenlijk niet zonder checklisten kunt. Hoe fijn is het als je per fase in het proces een mooi overzicht hebt van alle acties die je stap voor stap kunt afvinken? Ik kan je zeggen, een checklist is dan echt onmisbaar!

Jackie & Nieuwbouw Community

Wat maakt de Nieuwbouw Community nu zo bijzonder? Een landelijk nieuwbouw kennisplatform met een eigen Community voor Nieuwbouw-Genoten is eigenlijk wel uniek te noemen. Een online platform waar je 24/7 alles vindt wanneer jij dat nodig hebt om jouw droomwoning relaxt te realiseren en van het avontuurlijke nieuwbouwproces een groot succes te maken. Met mijn kennis, skills, creativiteit en tomeloze enthousiasme voor nieuwbouw, bied ik een professioneel en persoonlijk platform met een gezicht. De combinatie van een uitgebreide kennisbank, handige tools, ervaringen van Nieuwbouw-Genoten en tips van Nieuwbouw-Experts maakt het uniek en biedt zoveel meerwaarde aan nieuwbouwkopers. Deze meerwaarde gun ik alle nieuwbouwkopers en daarom blijf ik dit platform met heel veel liefde verder ontwikkelen. Want het realiseren van jouw nieuwbouw droomhuis blijft bijzonder en een onvergetelijke ervaring!

Nieuwbouw Community, minder stress in het nieuwbouwproces!