Badkuip

Een bezoekje brengen aan de badkamershowroom

Tegenwoordig is de badkamer vaak al bij de koopsom van de nieuwbouwwoning inbegrepen. Dat wil zeggen dat hiervoor een stelpost is vastgesteld waarmee de badkamer met bepaalde opstelling en inrichting op papier wordt vastgelegd. Dit wordt opgenomen in de badkamerbrochure van het betreffende nieuwbouwproject. Zo weet je welke badkamer bij jouw woningtype is inbegrepen. Heb je andere wensen voor de indeling, tegelwerk of sanitair? Dan kun je samen met de badkamer adviseur je eigen badkamer samenstellen in de badkamer showroom. 

Showroom

Na ondertekening van de Koop-Aannemingsovereenkomst en een gesprek met de Kopersbegeleider, krijg je via de aannemer een uitnodiging om de badkamer showroom te bezoeken. Hier kun je volop inspiratie opdoen en natuurlijk de complete badkamer met sanitair en het tegelwerk bekijken dat bij jouw woningtype hoort.

Upgraden

In de basis wordt de badkamer aangeboden met alle benodigde badkamer- en toiletvoorzieningen en meest voorkomende indeling. Voor meer luxe en comfort is het mogelijk om tegelwerk, toilet, fontein, wastafel, designradiator, kranen etc. en soms ook de indeling aan te passen naar eigen wens, smaak en behoefte. Mocht je een luxere badkamer wensen, bijvoorbeeld grotere tegels of een ander wastafelmeubel, dan kun je dat in de showroom uitzoeken en via de meerwerklijsten en/of in de offerte laten vastleggen. Hier hangt vanzelfsprekend een ander prijskaartje aan, upgraden blijft natuurlijk altijd een keuze en daar zijn extra kosten aan verbonden.


TIP

Bedenk voordat je naar de showroom gaat welk budget je beschikbaar hebt en welke zaken jij echt belangrijk vindt. Op basis hiervan kun je jouw droombadkamer uitzoeken!