Keuken grijs groen

Een bezoekje brengen aan de keukenshowroom

Tegenwoordig is de keuken vaak al bij de koopsom van de nieuwbouwwoning inbegrepen. Dat wil zeggen dat hiervoor een stelpost is vastgesteld waarmee de keuken met bepaalde opstelling en apparatuur op papier wordt vastgelegd. Dit wordt opgenomen in de keukenbrochure van het betreffende nieuwbouwproject. Zo weet je welke keuken bij jouw woningtype is inbegrepen. Heb je andere wensen, dan kun je - net zoals bij de badkamer - in de keukenshowroom volop inspiratie opdoen en samen met de keukenadviseur jouw eigen droomkeuken samenstellen. 

Showroom

Na ondertekening van de Koop-Aannemingsovereenkomst en een gesprek met de Kopersbegeleider, krijg je via de aannemer een uitnodiging om de keuken showroom te bezoeken. Hier kun je dan de complete keuken met apparatuur bekijken die bij jouw woningtype hoort.

Upgraden

In de basis wordt de keuken aangeboden met alle benodigde voorzieningen en meest voorkomende indeling. Voor meer luxe en comfort is het mogelijk om deurfronten, grepen, kasten, kranen, werkbladen etc. en ook de indeling aan te passen naar eigen wens, smaak en behoefte. Mocht je een luxere keuken wensen, bijvoorbeeld een marmeren aanrechtblad en exclusieve keukenapparatuur, dan kun je dat in de showroom uitzoeken en via de meerwerklijsten en/of in de offerte laten vastleggen. Hier hangt vanzelfsprekend een ander prijskaartje aan, upgraden blijft natuurlijk altijd een keuze waar extra kosten aan verbonden zijn.


TIP

Bedenk voordat je naar de showroom gaat welk budget je beschikbaar hebt en welke zaken jij echt belangrijk vindt. Op basis hiervan kun je jouw droomkeuken uitzoeken!