Nieuwbouw Community... wie, wat, waar, wanneer, waarom?
25 januari 2023 
1 min. leestijd

Nieuwbouw Community... wie, wat, waar, wanneer, waarom?

In deze blog leg ik je heel graag uit wat de Nieuwbouw Community precies is en geef ik antwoord op de vragen wie, wat, waar, wanneer en waarom!

Wie?

De Nieuwbouw Community is vanuit mijn passie voor het vakgebied geïnitieerd. Inmiddels heb ik 25 jaar vastgoedervaring en ben door diverse functies en werkzaamheden al enige jaren gespecialiseerd in nieuwbouw. Daar ligt mijn hart en hier wil ik heel graag meer mee doen.

Wat?

De Nieuwbouw Community is om heel precies te zijn een kennisplatform speciaal voor nieuwbouwkopers van een nieuwbouwwoning in een nieuwbouwproject in Nederland. Specifieker kan ik het even niet maken ;-) Nieuwbouwkopers kunnen bij de Nieuwbouw Community terecht op 2 verschillende platformen. Enerzijds op de website met een Kennisbank, een gratis Nieuwbouw Gids en een E-book met checklisten. Anderzijds in een separate community omgeving die (na aanmelding) bereikbaar is via een Huddle-app waar nieuwbouw-genoten met elkaar kunnen communiceren.

Waar?

De Nieuwbouw Community is een online kennisplatform waar nieuwbouwkopers uit heel Nederland op de website www.nieuwbouwcommunity.nl in diverse vormen waardevolle informatie kunnen vinden over alles wat te maken heeft met het nieuwproces.

Wanneer?

Het kopen van een nieuwbouwwoning is echt geweldig om mee te maken, maar kan soms best overweldigend zijn als je het nieuwbouwproces niet kent. Veel acties, regelen, keuzes maken en dat alles met een strakke planning en binnen een vastgesteld budget. Kortom, een stressvolle gebeurtenis!

Kennis, nieuwbouw-genoten en praktische tools, alles onder 1 dak!

Waarom?

De Nieuwbouw Community is opgericht om nieuwbouwkopers te infomeren over het kopen van een nieuwbouwwoning, om ze wegwijs te maken in het nieuwbouwproces en tijdens dit hele proces houvast en handvatten te bieden. Met specifieke kennis, input van nieuwbouw-genoten en praktische tools kunnen nieuwbouwkopers het nieuwbouwproces plezierig doorlopen en als minder stressvol ervaren. Mijn motto is niet voor niets… Minder stress in het nieuwbouwproces!Bovenstaande infographic is een verkorte weergave van de opzet van de Nieuwbouw Community en wat dit platform te bieden heeft. Relevante kennis, nieuwbouw-genoten en praktische tools, alles onder 1 dak!


Nieuwbouw Community. minder stress in het nieuwbouwproces!