Nieuwbouw Community

Hét landelijke platform voor nieuwbouwkopers


Je hebt je oog laten vallen op een nieuwbouwproject bij jou in de buurt. Een spiksplinternieuwe woning in een groene woonomgeving, voorzieningen dichtbij, lage energie- en onderhoudskosten en je mag de woning ook nog eens helemaal naar eigen wens en smaak inrichten. Het is echt jouw droomhuis, een sfeervol en comfortabel (t)huis waar je de komende jaren heerlijk van kunt genieten. Je ziet het helemaal voor je, maar toch zijn er nog wat twijfels. Je hebt nog nooit een nieuwbouwhuis gekocht en hebt geen idee hoe het allemaal werkt... 


Het kopen van een nieuwbouwwoning en het doorlopen van het nieuwbouwproces kan soms best complex en spannend zijn. Dat heb ik ook uit eigen ervaring mogen ondervinden. Ze noemen het natuurlijk niet voor niets een nieuwbouwavontuur! Zoveel mensen die voor het eerst  nieuwbouw kopen en die dan helemaal overdonderd raken doordat er in korte tijd zoveel op hun afkomt. Een enorme actielijst met een strakke planning en zoveel keuzes om te maken binnen het beschikbare budget. Geen paniek, je bent hier aan het juiste adres! 

Van spannend naar alles onder controle!

Het altijd enerverende nieuwbouwproces

Nieuwbouw kopen en jouw eigen droomhuis realiseren is echt een geweldige ervaring. En helemaal als je vooraf weet hoe het nieuwbouwproces werkt en wat je kunt verwachten. In no-time wegwijs worden in de nieuwbouwwereld, vertrouwd zijn met alle stappen uit het nieuwbouwproces en weten op welke momenten je in actie moet komen. Met een goede voorbereiding en de juiste handvatten heb jij zelf de touwtjes in handen en kan het allemaal best relaxt verlopen… Kan dat? Ja zeker, dat kan! Want bij de Nieuwbouw Community is alles op 1 plek te vinden. Met specifieke kennis, praktische tips, handige tools, community-app, experts en natuurlijk het ultieme 8 stappenplan blijf je op koers en houd je overzicht over acties, planning en budget. Wat wil je nog meer?


Alle voordelen op een rijtje:

  • Niet meer struinen op het internet, alles op 1 plek te vinden
  • Met de juiste handvatten heb  je zelf de touwtjes in handen
  • In no-time wegwijs in het nieuwbouwproces
  • Met het ultieme 8 stappenplan blijf je op koers
  • Complete controle over acties, planning en budget

Benieuwd naar het stappenplan? Download de Nieuwbouw Gids!

GRATIS Nieuwbouw gids
Helaas niet meer beschikbaar!

Jackie

Mijn naam is Jackie, de drijvende kracht achter de Nieuwbouw Community. Jarenlange ervaring met verkoopcoördinatie van nieuwbouwprojecten, verhalen van nieuwbouwkopers tijdens mijn werk als vastgoedfotograaf en eigen nieuwbouwervaring hebben geleid tot dit nieuwe platform.


Een echte verbeteraar, behulpzaam op vele vlakken, gepassioneerd, liefdevol met het vak bezig en een groot hart voor nieuwbouw! Nieuwbouw-genoten houvast en handvatten bieden tijdens het hele nieuwbouwproces, van oriëntatie tot en met de verhuizing. Dat is mijn drijfveer. Welkom bij de Nieuwbouw Community!

Mijn missieMet mijn missie ‘Minder stress in het nieuwbouwproces’ ben ik er steevast van overtuigd dat ik jou als nieuwbouwkoper het nieuwbouwproces met meer rust en minder stress kan laten ervaren. Met de benodigde kennis, praktische tips en handvatten op het juiste moment heb jij straks de volledige controle over alle acties, planning en het beschikbare budget. Alleen zo kun jij zonder zorgen van een nieuwbouwhuis een thuis maken en jouw eigen droomhuis realiseren!

Minder stress in het nieuwbouwproces!

De Nieuwbouw Community is hét landelijke platform speciaal voor nieuwbouwkopers van een nieuwbouwwoning in een nieuwbouwproject in Nederland. Want bij zo'n avontuurlijke gebeurtenis kun je wel wat hulp gebruiken. Het is bewezen dat kennis over het nieuwbouwproces rust en vertrouwen geeft. Inspiratie en gouden tips van experts en ervaringen van nieuwbouwkopers in de community zorgen allemaal voor minder keuzestress. De handige tools geven inzicht, overzicht en controle over alle acties, de planning en het beschikbare budget. Dat maakt deze soms wat stressvolle gebeurtenis allemaal een stuk relaxter!

Ben jij van plan om binnenkort nieuwbouw te gaan kopen en wil je graag weten hoe het allemaal werkt? Dan help ik je met veel plezier om je wegwijs te maken in de nieuwbouwwereld en je kennis te laten maken met het nieuwbouwproces. Met de Nieuwbouw Gids inclusief het ultieme 8 stappenplan heb je de eerste stap gezet naar een goede voorbereiding. Je kunt ‘m gratis downloaden op deze website en heerlijk op je gemak bekijken. Doe er je voordeel mee en alvast een relaxt nieuwbouwproces toegewenst!


Met relaxte groet,
Jackie

DIENSTEN

UITGEBREIDE KENNISBANK

Alle informatie over het hele nieuwbouwproces te vinden op 1 plek.

 Niet meer struinen op het internet

PRAKTISCH E-BOOK

Overzichtelijk stappenplan, toelichting op het proces,  tips en checklisten.
Meer controle en minder stress 

EXCLUSIEVE COMMUNITY APP

Inspiratie, tips, ervaringen uitwisselen met andere nieuwbouwkopers via app. 

Voor het maken van de beste keuzes